Door een technisch probleem is deze site van Aardewijs tijdelijk niet compleet.
Dat is wel het geval als u gaat naar: aardewijs.staatevenhier.nl. Excuses voor het ongemak.

Zelfcompassie = bij pijn jezelf op schoot nemen

Wat is zelfcompassie?

Compassie staat voor het meevoelen met het lijden of leed van een ander waarbij de wens gevoeld wordt dit 'ongemak' te verminderen. Het is een verbindende energie die het leven ons aanreikt welke vaak gezien wordt als een deel van het begrip liefde. Zelfcompassie gaat over hetzelfde maar dan ten opzichte van jezelf.

Wat beoogt deze training?

Het doel van de training is een stap te maken in de acceptatie van jezelf. Je interne criticus krijgt een andere plek en je gaat minder op zoek naar instemming van anderen. De vraag "of je wel goed genoeg bent" verdwijnt naar de achtergrond. Je werkt in een ontspannen setting aan je zelfwaardering, omringd door liefdevolle mensen die hier ook naar verlangen. Met behulp van uitleg, (meditatieve) oefeningen, muziek, teksten e.a. werk je hier gericht aan. Het delen met elkaar is daarbij versterkend. De ervaring leert dat deze cursus de deelnemers doorgaans veel brengt met een duurzaam effect.

Informatieblad

Op een handzaam A4tje tref je alle informatie aan m.b.t. deze training waaronder meer achtergronden over zelfcompassie.

Cursuslocatie

Het Bergkristal, landelijk gelegen tussen Esch en Haaren. Niet ver van Vught en de A2. Meer informatie over deze fraaie locatie tref je onder cursuslocaties en op www.bergkristal.nl.

Cursusleiding

Jolanda en Ad Vermeer, de oprichters van Aardewijs.

Planning

5 x vrijdag van 13.30 – 16.00 uur:
Data: 19 okt, 9 nov, 23 nov, 7 dec, 21 dec

Kosten en inschrijving

De kosten zijn € 170, te voldoen bij inschrijving. Inschrijven middels het inschrijfformulier.

Overige informatie

Bij minimaal 8 deelnemers gaat de cursus door, het maximum aantal is 14. Er is geen vooropleiding vereist. De tijdsbesteding is gelijk aan het bijwonen van de cursus. Materiaalkosten zijn inbegrepen. Thee en koffie zijn gratis. Deze staan klaar een half uur voor aanvang. Wil je meer weten neem dan contact op met Aardewijs.