Door een technisch probleem is deze site van Aardewijs tijdelijk niet compleet.
Dat is wel het geval als u gaat naar: aardewijs.staatevenhier.nl. Excuses voor het ongemak.

Aardewijs hecht waarde aan een goed thuis

Meerdere cursuslocaties

Aardewijs huurt meerdere locaties. De ruimten zijn prima geschikt voor cursussen a la Aardewijs. Privacy is volop aanwezig. Ze hebben een fijne energie, goede voorzieningen en makkelijk bereikbaar. Parkeren is gratis en geen probleem.

Het Bergkristal (Haaren)

Deze locatie vindt je in het buitengebied tussen Haaren en Esch, op 10 km van Vught. Men beschikt over een goed ingerichte cursusruimte: De Saffier. Door de ligging is het er rustig, kunnen we van de tuin genieten en even de benen strekken in de omgeving. Tijdens de Summerschool in augustus is er de mogelijkheid te overnachten in de directe omgeving.

Adresgegevens: Belversestraat 40, 5076 PZ Haaren (N.Br.)

Wil je meer zien of weten over deze locatie?: www.bergkristal.nl (route)

bergkristal de Saffier
Het Bergkristal De Saffier

Ons Koningsoord (Berkel-Enschot)

Midden 2017 kon het gerenoveerde Trappistinnenklooster in het centrum van Berkel-Enschot in gebruik worden genomen. Het complex, omgedoopt tot Ons Koningsoord, herbergt o.a. Cultureel Centrum De Schalm. Dit beschikt over een fraaie Kapittelzaal, waar vroeger de Trappistinnen hun onderricht kregen. Aardewijs gaat in deze kleine maar monumentale ruimte cursus geven waarbij wij net als de nonnen destijds regelmatig stil zijn. Het adres is: Trappistinnentuin 17, 5057 DJ Berkel-Enschot.