Aardewijs draagt bij aan de nieuwe tijd

Let steeds op het nieuwe aanbod 

Aardewijs biedt voortdurend nieuwe cursussen, workshops e.a.. Een goede manier om op de hoogte te blijven is je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die gemiddeld tien keer per jaar verschijnt.      

Cursussen weer in Berkel-Enschot en Haaren

In 2017 heeft cultureel centrum De Schalm zich gevestigd in het voormalige Trappistinnenklooster in Berkel-Enschot, nu geheten Ons Koningsoord. Nu de prachtige Kapittelzaal daar klaar is gaan we er in januari 2018 starten met twee basiscursussen mindfulness. Daarnaast blijven we graag gebruik maken van het fraaie Bergkristal, gelegen tussen Haaren en Esch. 

3 x gratis kennismaken met mindfulness 2018     

Belangstelling voor mindfulness? Kom vrijblijvend kennis maken met wat het is, hoe zo'n cursus gaat en met de cursusleiding. Dat kan in Berkel-Enschot in de Kapittelzaal van Ons Koningsoord op woensdagavond 17 januari en donderdagavond 13 september van 19.30 - 21.30 uur. Of in het Bergkristal in Haaren op vrijdagmiddag 14 september van 13.30 - 15.30 uur. Graag aanmelden via het inschrijfformulier: klik hier.

Nieuwe basiscurssusen mindfulness 2018

In januari starten er twee nieuwe basiscursussen in Berkel-Enschot, op donderdagavond 25 januari en op vrijdagmorgen 26 januari. Locatie: de Kapittelzaal van Ons Koningsoord. Vervolgens starten er in het najaar weer twee: op donderdagavond 27 september in Berkel-Enschot en op vrijdagochtend 28 september in het Bergkristal in Haaren. Meer info: klik hier.

Unieke vervolgcursus ook voor zij-instromers

Aardewijs heeft een unieke vervolgcursus mindfulness. Deze neemt je na de basiscursus nog een tijd mee om tot meer inzicht en beoefening te komen. Deze kan gevolgd worden door iedereen die (ergens) de basiscursus van acht bijeenkomsten heeft gedaan. Dat kan ook enkele jaren geleden zijn. Ook deze vervolgcursus kent acht bijeenkomsten maar verspreid over een heel jaar. Zo krijg je de tijd om mindfulness in je leven te integreren. Planning en locatie gebeurt altijd in overleg met gegadigden. Meer info: klik hier.

 

Nieuwe summerschoolcursus Ware Liefde

Van maandag 20 t/m vrijdag 24 augustus geven wij een geheel nieuwe zomercursus van vijf ochtenden. We schrijven in deze week Liefde met een hoofdletter. We verdiepen ons in wat Ware Liefde is en kijken in de spiegel. Een prachtige zomerse cursus, leerzaam en ruimte gevend aan je hart. Een week echt helemaal voor jezelf. Een kwestie van jezelf gunnen. Locatie: het Bergkristal in Haaren. Meer info: klik hier.

 

 

 

 

 

Zelfcompassie in 2018 als korte cursus overdag

Deze cursus Zelfcompassie gaven wij in 2017 als summerschoolcursus. Op verzoek dit jaar overdag en wel op vijf vrijdagmiddagen in het najaar. Ga zien hoe mededogend je naar jezelf bent en ervaar hoe je hier aan kunt werken. Start op 19 oktober in het Bergkristal in Haaren. Meer info: klik hier.

 

 

 

 

Aansluiten bij de Verdiepingsgroep is mogelijk

Veel mensen hebben in de loop van de jaren cursussen gedaan bij of a la Aardewijs. Een aantal van hen komt 'ter verdieping' bij elkaar, in totaal acht keer per jaar en wel op maandagmiddag in het Bergkristal in Haaren. Het is een doorgaande groep van circa 10 - 12 mensen. Wil je deze interessante middagen meemaken dan ben je welkom als je al de nodige bagage hebt. Neem contact op met Aardewijs om te kijken of er ruimte is. Instromen kan steeds in januari of in september. Meer info: klik hier.