Door een technisch probleem is deze site van Aardewijs tijdelijk niet compleet.
Dat is wel het geval als u gaat naar: aardewijs.staatevenhier.nl. Excuses voor het ongemak.

Aardewijs draagt bij aan de nieuwe tijd

Let steeds op het nieuwe aanbod 

Aardewijs biedt voortdurend nieuwe trainingen, cursussen, workshops e.a.. Een goede manier om op de hoogte te blijven is je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die gemiddeld tien keer per jaar verschijnt.      

Privacy

Sinds mei 2018 is nieuwe wetgeving op het gebied van privacy van kracht. Aardewijs moet en wil daar graag aan voldoen. Hoe wij omgaan met persoonsgegevens vind je in onze privacyverklaring

Twee locaties: Berkel-Enschot en Haaren

Het voormalige Trappistinnenklooster in Berkel-Enschot is prachtig gerestaureerd en is Ons Koningsoord gaan heten. Sinds ook de prachtige Kapittelzaal klaar is geven we daar 's-avonds de basistraining mindfulness. Daarnaast blijven we overdag graag gebruik maken van het fraaie Bergkristal, gelegen tussen Haaren en Esch. 

3 x gratis kennismaken met mindfulness 2018     

Belangstelling voor mindfulness? Kom vrijblijvend kennis maken met wat het is, hoe zo'n cursus gaat en met de cursusleiding. Dat kan in Berkel-Enschot in de Kapittelzaal van Ons Koningsoord op woensdagavond 17 januari en donderdagavond 13 september van 19.30 - 21.30 uur. Of in het Bergkristal in Haaren op vrijdagmiddag 14 september van 13.30 - 15.30 uur. Graag aanmelden via het inschrijfformulier: klik hier.

Twee basistrainingen mindfulness najaar 2018

Eind september starten er weer twee nieuwe basistrainingen. Eén in Berkel-Enschot, op donderdagavond 27 september (19.30 - 21.30 uur), locatie de Kapittelzaal van Ons Koningsoord. De ander op vrijdagmiddag 28 september (13.30 - 15.30 uur) in Het Bergkristal in Haaren. Meer info: klik hier.

 

 

Mindfulness vervolgtraining, ook voor zij-instromers

Aardewijs heeft een unieke vervolgtraining mindfulness. Deze kan gevolgd worden door iedereen die (ergens) de basistraining van acht bijeenkomsten heeft gedaan. Dat kan ook enkele jaren geleden zijn. Ook deze vervolgtraining kent acht bijeenkomsten maar verspreid over een heel jaar. Zo krijg je de tijd om mindfulness in je leven te integreren. Planning en locatie in overleg met gegadigden. Meer info: klik hier.

 

 

 

 

 

 

Zelfcompassie in 2018 als korte training overdag

Deze training Zelfcompassie gaven wij in 2017 als summerschool. Op verzoek dit jaar overdag en wel op vijf vrijdagmiddagen in het najaar. Ga zien hoe mededogend je naar jezelf bent en ervaar hoe je hier aan kunt werken. Start op 19 oktober in het Bergkristal in Haaren. Meer info: klik hier.

 

 

 

 

Aansluiten bij de Verdiepingsgroep is mogelijk

Veel mensen hebben in de loop van de jaren iets gedaan bij Aardewijs. Een aantal van hen komt 'ter verdieping' bij elkaar, in totaal acht keer per jaar en wel op maandagmiddag in het Bergkristal in Haaren. Het is een doorgaande groep van circa 10 - 12 mensen. Wil je deze interessante middagen meemaken dan ben je welkom als je al de nodige bagage hebt. Neem contact op met Aardewijs om te kijken of er ruimte is. Instromen kan steeds in januari of in september. Meer info: klik hier.